Koop jouw droomhuis samen met Livy

Bij Livy ben je zelf ook een beetje makelaar. Jij doet namelijk zelf de bezichtigingen, maar je Livy Coach doet de onderhandeling en afhandeling. Dit kan je met een gerust hart aan je Livy Coach overlaten, deze is deskundig en ervaren, want het is immers zijn dagelijks werk!

Hoe werkt dat?

Maak als eerste stap in de zoektocht naar het huis van je dromen een gratis eigen MijnHuiszaken profiel aan. Dan begint het echte werk: het zoeken naar leuke woningen! Woningen die je wel wat lijken, kun je als favoriet opslaan en hier alerts op ontvangen bij prijs- of statuswijzigingen. Hier kan je ook je eigen persoonlijke zoekopdracht aanmaken en kiezen hoe vaak je het hierbij nieuw aanbod wilt ontvangen: 1 of 2x per dag of zelfs real-time zodra dit wordt vrijgegeven.
Zo hou je makkelijk overzicht en ben je er snel bij!

Ook kan je jouw MijnHuiszaken account allerlei extra zaken opvragen, zoals een woningwaarderapport van de woning die je wel wat lijkt of kadaster- en hypotheek informatie, maar ook bijvoorbeeld een bouwkundige keuring.

Maak een MijnHuiszaken omgeving aan en start met zoeken

Livy Kooppakket

Tarief: €650,-

Zoeken en Bezichtigen

Nadat je via MijnHuiszaken jouw droomhuis hebt gevonden, maak je een afspraak voor een bezichtiging om te zien of het in het echt ook is zoals je verwacht.

Onderhandelen

Als je verder wilt met de woning die je bezichtigd hebt, schakel je jouw eigen Livy Coach in om je te helpen met de onderhandelingen. Dat is een vak apart en jouw Livy Coach weet precies hoe dat moet!

Afhandelen

Na succesvolle onderhandelingen, volgt het ondertekenen en deponeren van de voorlopige koopakte. Jouw Livy Coach controleert deze en geeft uitleg waar nodig. Na digitale ondertekening door alle partijen, wordt de akte naar de notaris gestuurd voor de daadwerkelijke overdracht van de woning.

Ook je droomhuis kopen met Livy? Start hier:

Tips nodig?

Graag geven we je enkele tips voor het kopen van je nieuwe huis.