verkocht onder voorbehoud

't Eemgoed type L / Oeverwal 76

Koopprijs
€ 604.000,- t/m € 604.000,-
Type
Woonhuis
Soort
bungalow
Type woonhuis
tussenwoning
Kamers
4

Interesse in deze woning?

Wilt u weten of u deze woning kunt betalen?
Kan ik deze woning betalen?

Benieuwd naar de huidige hypotheekrentes?
Bekijk actuele hypotheekrente

Woningwaarde rapport

Omschrijving

Type L

De L woning is een royale woning met 3 slaapkamers.

De ontworpen badkamer en keuken met apparatuur konden meegeleverd worden, maar liggen ondertussen vast voor de woning evenals de diverse gekozen opties voor woningen. Verder bestaat de oplevering uit een gecoate vloer en schilderklare binnenwanden. De verkoopprijs is inclusief 21% BTW en 'vrij op naam'.

De woningen zijn ontworpen om duurzaam om te gaan met energie. De woningen zijn goed geïsoleerd, goed geventileerd en bieden het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat, tegen een lage energierekening.

Zon en warmte
De energie komt grotendeels van de zon. Door de zonnepanelen wordt de zon omgezet naar elektrische energie, en via de grote glazen gevels komt direct zonnewarmte binnen. Omdat er zoveel energie binnenkomt, is een groot systeem voor warmte niet meer nodig. Wat goed is voor het binnen comfort, is gebruikmaking van de buitenlucht om te kunnen koelen met hetzelfde systeem.

De woningen zijn voorzien van een warmtepomp die de ruimtewarmte opwekt en in beperkte mate ook de vloer en daarmee de ruimte kan koelen. De warmwatervoorziening komt eveneens uit de warmtepomp. Het systeem wordt gevoed door elektriciteit.

Elektriciteit
Alle woningen zijn voorzien van PV panelen, ook wel zonnepanelen genoemd, die de opwekking van elektriciteit leveren. De woningen zijn aangesloten op het elektranetwerk zodat eventuele overschotten of tekorten (denk aan de winterperiode) gereguleerd kunnen worden.

Afvalwaterzuivering
In Oosterwold zorgt iedereen zelf voor het zuiveren van huishoudelijk afvalwater. Er wordt namelijk geen riolering aangelegd.

We spreken over zwart en grijs afvalwater. Zwart afvalwater is afkomstig van het toilet. Na enige tijd krijgt dit water een zwarte kleur door het bacterieel rottingsproces. Grijs afvalwater omvat het huishoudelijk afvalwater dat afkomstig is van een bad, douche, keuken wasmachine, enz. Doordat dit water verontreinigd is met zeepresten, krijgt het uiteindelijk een grijze kleur.

Op 't Eemgoed vindt de inzameling van zowel grijs als zwart water plaats in een eigen waterzuiveringssysteem. Het ontwerp van dit systeem is in 2021 nog eens aangepast op aanwijzing van het Waterschap, de basis bestaat nu uit een zogenaamde technische IBA (individuele behandeling afvalwater) uitlopend in een vloeiveld.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 604.000,- t/m € 604.000,-
Status
verkocht onder voorbehoud
Oplevering
4e kwartaal 2021

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
bungalow
Type woonhuis
tussenwoning

Tuin

Type
achtertuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
zuid
Oppervlakte
98 m²

Woonhuis

Kamers
4
Woonopp.
120 t/m 120 m²
Inhoud
486 t/m 486 m³
Perceelopp.
218 t/m 218 m²

Garage

Type
geen garage
Capaciteit
1 auto

Foto's

Plattegronden

't Eemgoed  type L / Oeverwal 76

Neem contact op

Kan ik deze woning betalen?

Renteoverzicht