Verkoop jouw huis op jouw manier

Je huis verkopen is een grote beslissing waar veel bij komt kijken. Met Livy hou jíj de touwtjes in handen.

Jouw Livy Coach helpt je om je huis goed in de markt te zetten en bij de lastigere zaken zoals onderhandelen en afhandelen.

Wel zo makkelijk, want je Livy Coach is ervaren en deskundig. Maar alles gaat altijd in overleg met jou, het is immers jóuw huis!

Hoe werkt Livy Verkopen?

Livy zorgt dat jouw woning aan zoveel mogelijk mensen op de belangrijkste huizenwebsites gepresenteerd wordt.
Via je gratis MijnHuiszaken profiel, kan je het traject volgen, de benodigde documenten invullen en over en weer van alles delen met je Livy Coach. Bij vragen is je Livy Coach dus maar één druk op de knop van je verwijderd!

Livy verkooppakket

Tarief: €1.750 (bij verkoop achteraf)
Je betaalt geen opstartkosten!

Woningopname met waardebepaling, invoeren gegevens & Funda plaatsing

Onze ervaren taxateurs nemen je woning op om de waarde vast te stellen en overleggen samen met jou over de beste vraagprijs.
Daarna komt een professionele fotograaf mooie foto’s van je woning maken en schrijven onze tekstschrijvers de verkoopteksten.
Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw woning zo optimaal mogelijk gepresenteerd wordt!

Na controle van alle ingevoerde gegevens, publiceert je Livy Coach de woning op Funda. De bezichtigingen doe jij zelf, want niemand weet immers beter dan jij wat alle positieve punten van de woning en omgeving zijn!

Onderhandelen

Wordt er een bod uitgebracht op je woning? Dan onderhandelt je Livy Coach namens jou op professionele wijze met de potentiële koper. Je Livy Coach kent de lokale markt en kan daardoor met kennis van zaken onderhandelen.

Afhandelen

Na het positief afronden van de onderhandelingen, stelt je Livy Coach een koopovereenkomst op, waarin de gemaakte afspraken over prijs, leveringsdatum en ontbindende voorwaarden, schriftelijk worden vastgelegd en laat deze door alle partijen digitaal ondertekenen. Daarna deponeert je Livy Coach de akte bij de notaris.

Ook je woning verkopen met Livy? Start hier:

Tips nodig?

Graag geven wij je enkele tips voor het verkopen van jouw huis.