Ga Woningdaten! ®

Livy Woningdaten brengt zoekers en eigenaren nog voor de markt uit, bij elkaar. Wil je na een succesvolle woningdate (bezichtiging) verder met een aan- of verkoop en heb je daarbij wat extra hulp nodig? Via je gratis MijnHuiszaken account, schakel je jouw eigen Livy Coach in met één druk op de knop.

Snel, gemakkelijk en transparant. Typisch Livy.

Maak een MijnHuiszaken omgeving aan en start met Woningdaten.

Voor zoekers

Als je wilt verhuizen, zoek je in het beschikbare woningaanbod in de plaats van jouw keuze en kiest daaruit het huis dat het beste bij je past. Maar ook de buurt waarin je terechtkomt is bepalend voor je toekomstig woongeluk.
Daarom gaat Livy niet alleen uit van je profiel en je woonwensen, maar gaat nog een stapje verder en kijkt óók welke buurt het beste bij jouw wensen past.

Hoe?

Met woningdaten maak je snel en eenvoudig een gratis profiel aan. Op basis hiervan laten wij zien welke buurten bij jou als zoeker passen en krijg je een overzicht van de beschikbare woningen daarin, die voldoen aan je wensen. Woningen die al te koop staan, maar óók woningen die nog niet te koop staan, maar waarvan de eigenaren wél al hebben aangegeven te willen verhuizen. Met woningdaten brengen we gelijkgestemde mensen bij elkaar. Woningdaten is laagdrempelig, gratis en transparant.

Maak een MijnHuiszaken omgeving aan en start met Woningdaten.

Voor huiseigenaren

Bij iedere fase van het leven hoort een bepaalde woning. Jouw oude huis gun je aan iemand die daar net zo goed bij past als jij destijds. Wil je eerst eens zien hoeveel belangstelling er voor jouw huidige woning is, voordat je besluit deze te koop te zetten? Op basis van je gratis profiel zie je direct hoeveel mensen er op zoek zijn naar een soortgelijke woning en kan je meteen hen in contact komen. Zo hou je zelf het initiatief.

Is er veel belangstelling voor je woning, maar wil je de verkoop liever aan je Livy Coach overlaten? Ook dat is natuurlijk mogelijk!
Wil je ondertussen alvast op zoek naar een volgende woning? Maak dan ook meteen een gratis zoekersprofiel aan. Livy maakt de woningmarkt transparant!

Maak een MijnHuiszaken omgeving aan en start met Woningdaten.